Hát nem! Nem kaptuk vissza szeretett iskolánkat. Szeged város önkormányzata mindenféle ilyen-olyan szerveződéseknek használatba adja, csak egy dologra ügyel nagyon: nehogy a szentmihályi gyerekek használhassák. Nehogy egészséges közösség fejlődhessen falunkba, nehogy gyermekeink ismerjék egymást, nehogy élhessük egy XXI. századi falu normális életét.

Szégyen!

Szégyen mindazoknak akik nem tettek meg mindent a célért! Szégyen magunk számára is, hogy nem képviseltük erélyesebben gyermekeink érdekeit!

Sajnálom, hogy a város önkormányzata számára sokadrangú polgárok vagyunk. Olyanok akiktől elvenni könnyebb, mint adni nekik, még akkor is, ha csekélységet kérnek. Szégyellhetnék magukat a város vezetői, de nem teszik…

Szeged-Szentmihály, iskola

Szeged-Szentmihály, iskola

Iskolánkat Szeged Város Önkormányta a Boldogasszonyról Nevezett Iskolanővérek rendelkezésére bocsátja, akik Szeged-Alsóvároson a Karolina Iskolát is működtetik.
A nővérek Szentmihályon 2015. szeptember 1-től fogják megnyitni az iskolát, egyelőre egy első osztállyal, s majd reményeink szerint az iskola, évek alatt 4 osztállyal rendelkező alsó tagozattá növi ki magát. Minderről a Művelődési Házban a Karolina Iskola igazgatói: Szegedi Ágnes főigazgató asszony és Vlocskó Mihály igazgató úr tartottak ismertetőt.
Arra kérjük a szülőket, akiknek jövő esztendőben lesz első osztályos gyermeke, hogy fontolják meg azokat az előnyöket, melyeket a helyben lévő iskola biztosít gyermeknek, szülőnek egyaránt. Használják ki a lehetőséget, írassák gyermekeiket a 86 év óta a falut szolgáló iskolába, ahová szüleink és nagyszüleink is jártak!
Az erre vonatkozó szándéknyilatkozatot a Szeged-Szentmihály, Palánta utca 2 szám alatt, a Szent Mihály templom sekrestyéjében Fejes Ferencnél, valamint az óvoda vezetőjénél, Mayerné Katinál ki lehet állítani.
Várjuk a jelentkezőket, bízva abban, hogy ezt a lehetőséget kihasználják, amit annyira vártunk, hogy újra a szentmihályi gyerekek járhassanak iskolánkba. Mindez rajtunk múlik, rajtatok múlik!

Bővebb felvilágosítást Fejes Ferenctől lehet kérni a +36 20 562-85-57-es telefonszámon.

Nincs még hozzászólás.
// Kategória: Egyéb | Tagged , , ,

Oszd meg másokkal, hogy megismerje a világ!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!