Sokszor nehéz kiigazodni a különböző ellátások, jogosultásgok között amelyek a családokat érintik. Jól jöhet egy szakember segítsége abban, hogy ki tudjuk használni a nekünk jogosan járó támogatásokat. Munkavállalás során is számos jogszabály könnyítheti, nehezítheti életünket. Jogász és szociális munkás közreműködésével szeretnénk segíteni minden lakost, hogy helyben tanácsot kaphassanak, segítséget a különböző nyomtatványok kitöltésében.

A jogsegély szolgálat kizárólag tanácsadásra, és elsősorban munkaügyi, cégügyi, illetve szűk körben családjogi, polgárjogi kérdésekre terjed ki (büntetőjogi tanácsadást nem nyújt). Az okiratszerkesztés illetve egyéb ügyvédi tevékenység kizárt a jogsegélyszolgáltatás keretein belül. 

Dr. Trungel Sarolta havonta kétszer fogadóórát tart a plébánián a honlapon feltűntetett időpontokban. Kérjük e-mailban vagy telefonon jelezzék ha élni kívánnak a lehetőséggel. 

Honlapunkon keresztül pedig bármikor tehetnek fel nekik kérdéseket a családokat érintő jogi problémákkal kapcsolatban. Kérdéseiket a paprikakoszoru@szentmihaly.net e-mail címre várjuk.

 

Nincs még hozzászólás.
// Kategória: Egyéb

Oszd meg másokkal, hogy megismerje a világ!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!